Diskusní fórum
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
RSS |
Co je FO? |
Organizační řád FO (pdf) |
Pravidla pro určování pořadí (pdf) |
Další předmětové olympiády |
Praemium Bohemiae
© 2002–2026 Fyzikální olympiáda. All rights Reserved.
Pokud není uvedeno jinak, podléhá text na těchto stránkách licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česká republika
webmaster@fyzikalniolympiada.cz – Jan Prachař
Doložení úspěchu v olympiádě
Dobrý den, v minulém ročníku (50) jsem se zúčastnil regionálního kola kategorie B fyzikální olympiády, kde jsem se stal úspěšným řešitelem. Nyní mám možnost prominutí přijímacích zkoušek, pokud tuto skutečnost doložím ověřenou kopií dimplomu, avšak žádný diplom nemám, mám pouze něco jako pochvalu od mého gymnázia. Bylo by možné nějak o diplom, popř. nějaké potvrzení požádat? Děkuji, Ivo Háleček.
Re: Doložení úspěchu v olympiádě
Dobrý den, obrať se na krajskou komisi FO, která krajské kolo organizovala, ti ti diplom jistě vystaví. Případně napiš, kde si soutěžil a já ti pošlu kontakt.
Jsi si těmi přijímacími zkouškami jistý? Například na MFF UK už přijímačky zrušily.
Re: Doložení úspěchu v olympiádě
Díky za odpověď. Ano, hlásím se na fit.cvut, kde přijímací řízení je :) Kontakt jsem si našel, zjistil jsem, že koordinátorkou pro moji kategorii je naše profesorka fyziky, takže to zkusím vyřešit přes ni. Ještě jednou díky za radu ;)