Diskusní fórum
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
RSS |
Co je FO? |
Organizační řád FO (pdf) |
Pravidla pro určování pořadí (pdf) |
Další předmětové olympiády |
Praemium Bohemiae
© 2002–2026 Fyzikální olympiáda. All rights Reserved.
Pokud není uvedeno jinak, podléhá text na těchto stránkách licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česká republika
webmaster@fyzikalniolympiada.cz – Jan Prachař
Dimplomy a jiné
Dobrý den, na stránkách www.fyzikalniolympiada.cz je napsáno (v organizaci krajských kol), že úspěšní řešitelé dostávají diplom za úspěšné řešitelství, na prvním, druhém a třetím místě navíc i věcné ceny. Já jsem se umístil na 3. místě v Jihomoravském kraji v kategorii D ve školním roce 2014/2015, ale neobdržel jsem ani diplom za účast. Mohu se tedy prosím zeptat, zda jsou údaje chybně na stránkách fyzikalniolympiada.cz/krajske-kolo, nebo je chyba jinde, nebo není vůbec nikde?
Re: Dimplomy a jiné
Dobrý den,
kontaktujte prosím přímo svou krajskou komisi.
S pozdravem
Lukáš Ledvina
Re: Dimplomy a jiné
Diplomy se nedávají z "softwarových důvodů" ale jestli to k něčemu potřebuješ, dají ti potvrzení. Věcné dary se myslím taky nedávají (jestli se do toho nezapočítává členství v jcmf zadarmo).
L. Jícha