Diskusní fórum
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
RSS |
Co je FO? |
Organizační řád FO (pdf) |
Pravidla pro určování pořadí (pdf) |
Další předmětové olympiády |
Praemium Bohemiae
© 2002–2026 Fyzikální olympiáda. All rights Reserved.
Pokud není uvedeno jinak, podléhá text na těchto stránkách licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česká republika
webmaster@fyzikalniolympiada.cz – Jan Prachař
Regionalni kolo
Zdravim! ;)
Tak jakpak se val libily ulohy? Zadarilo se?
Re: Regionalni kolo
Úlohy byly nejjednodušší co snad kdy byly, jenže stejně jsem na ně nepřišel. Kdybyste někdo studijní text "Odhalování vtipů FO" tak mi ho nezapomeňte poslat ! = ). Všem úspěšným jinak moooooooc gratuluju.
Re: Re: Regionalni kolo
Taky ti blahopřeju k solidnímu výsledku (na tvůj věk :) ), neztrácej motivaci, příště určitě uspěješ.
Re: Re: Re: Regionalni kolo
Jo jo, když ne příště tak popříště, jestliže ani pak ne, tak po popříště určitě :-)))
Re: Re: Re: Re: Regionalni kolo
Si psal ze si kategorie B, tak jak muzes delat acko po popriste??
Re: Re: Re: Re: Re: Regionalni kolo
Jsem psal, že chodím do třídy B.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Regionalni kolo
A ja se ptal na rocnik ...
Regionalni kolo
Tato diskuze je neplodná.
Re: Regionalni kolo
Mozna ze ano... ja se proste jen chtel dozvedet jake je tu vekove slozeni tech co resili kategorii A, protoze sam jsem kat. D a tenhle rok jsem jeste na acko nemel... no..
Re: Re: Regionalni kolo
Nic se neděje, máš na to přeci ještě příští tři roky, tak určitě nemusíš zoufat. Tady jsou lidé různého stáří, od ZŠ až po maturanty, a řeší, co a jak chtějí.