Diskusní fórum
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
RSS |
Co je FO? |
Organizační řád FO (pdf) |
Pravidla pro určování pořadí (pdf) |
Další předmětové olympiády |
Praemium Bohemiae
© 2002–2026 Fyzikální olympiáda. All rights Reserved.
Pokud není uvedeno jinak, podléhá text na těchto stránkách licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česká republika
webmaster@fyzikalniolympiada.cz – Jan Prachař
POMOC!!!
Prosim vas pomoc...krajske kolo Moravskoslezskeho kraje zacina v 8 to jako prezentace?? nerada bych prisla nejak pozde :) me ucitelka rikala v kolik mam byt pred skolou ale jaksi sem mela plnou hlavu terminu takze.... prosim piste...je to NUTNE bo na ucitelku nemam telefon..predem diik
Re: POMOC!!!
Cože? Já měl pocit, že všechno, co se mělo konat, už dávno proběhlo :)
Teda v tom Moravskoslezském kraji mají ale bordel.
Re: Re: POMOC!!!
Dik to ste mi teda pomohli :) no prijdu jak prijdu jsem z mistku prijdu ke skole v 7:15 a nejak to stihnem tam dojet :)
Re: Re: Re: POMOC!!!
Ja nevim, ale je mozne, aby u nas probehla 2 krajska kola FO? Ja uz jsem na jednom byl pred 3 tydny, tak nevim...mozna to byl jen sen;)
Dnes se koná krajské kolo kategorie E.
Aha, tak to pardon:), ja zapomnel..
Ahaaaa... Ono to má nejen okresní, ale i "oblastní" kolo... hmmm :)
Re: Re: Re: Re: POMOC!!!
V ústeckém kraji taky probiha kraj FO na dvakrat, resp. na dvou mistech najednou..