Diskusní fórum
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.
RSS |
Co je FO? |
Organizační řád FO (pdf) |
Pravidla pro určování pořadí (pdf) |
Další předmětové olympiády |
Praemium Bohemiae
© 2002–2026 Fyzikální olympiáda. All rights Reserved.
Pokud není uvedeno jinak, podléhá text na těchto stránkách licenci Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česká republika
webmaster@fyzikalniolympiada.cz – Jan Prachař
CD-ROM
Chtěla bych se zeptat, jak je možné dostat se k CD-ROMu "Matematika ve fyzice". Psala jsem prof. Volfovi, ale bez odezvy.
Re: CD-ROM
Pro Lucii i pro ostatní
Zprávu jsem dostal, ale teď bylo poněkud vypjaté období, kdy jsem měl moc různých činností. CD-ROM lze objednat u mne, nachám ho připravit a odešlu na vaši adresu.
Prof. Volf
Re: Re: CD-ROM
Dobry den, chcem sa spytat na ten CD-ROM, som hladal odkaz na nejake informacie ohladne neho, ale nic som nenasiel. kolko ten CD-ROM stoji? ako sa da k nemu dostat?
este by som sa chcel spytat, slovenska FO vydala zbierku uloh za roky myslim 93-03 a je k nej aj CD s riesenami. nemate nieco podobne aj tu?