Diskusní fórum

Diskusní fórum je uzavřeno a slouží už jen jako archiv starších příspěvků. Máte-li dotaz nebo připomínku, napište nám na info@fyzikalniolympiada.cz.

« Zpět na seznam vláken

• FO A - Krájské kolo
    Dobrý den, stránky mého kraje nefungují (Pardubický), a já tak nemám informace v kolik hodin se krajské kolo koná. Je ten čas stejný po celé české republice? Popr. dá se nějak zjistit?
    díky

• Re: FO A - Krájské kolo
      Obraťte se na předsedu krajské komise (Vladimír Vícha, Gymnázium, Dašická 1083, 530 03 Pardubice, vlada.vicha -@-seznam.cz) nebo na referenta FO u vás ve škole. Krajská komise by měla na účastnící se školy posílat pozvánky.

• Re: FO A - Krájské kolo
      Na stránkách FO Pardubického kraje jsou v aktualitách uvedeni všichni postupující a také začátek krajského kola v 9:30 h na Gymnáziu Pardubice, Dašická.
      Všem učitelům, kteří mi poslali opravené úlohy, jsem mailem poslal pozvánku pro studenty nebo jsem s nimi telefonoval.
      Problém byl možná v přístupu na stránky našeho gymnázia. Ten ale teď již funguje.
      Nevím, komu odpovídám, ale v případě jakýchkoli otázek mi může napsat na vicha.vladimir@gypce.cz.
      V. Vícha